Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: romantics
Категория: Тя и той
Прочетен: 287384
Постинги: 63
Коментари: 163
Гласове: 579
Постинг
07.08.2009 18:30 - Шоколадът и романтиката вървят ръка за ръка
Автор: romantics Категория: Други   
Прочетен: 2440 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 24.06.2014 18:16


Освен афродизиак, шоколадът е и доста романтичен подарък. Класика в жанра! Романтиката и шоколадът вървят ръка за ръка. Ако искате да направите романтичен малък подарък без повод - то, шоколадът е решението.
Внимавайте какъв шоколад купувате. Ако партньорът (партньорката) ви обича натурален, няма да е редно да му (й) купите бял, нали? А ако не знаете какъв шоколад обича, винаги може да попитате в някакъв контекст, например: "О, как ми се яде бял шоколад! Ти обичаш ли бял шоколад?"
Естествено, не можете просто да купите шоколад и да го набутате на половинката си. Направете го романтично.

image


Ето някои идеи:
  1. След като сте закупили шоколада, отворете внимателно без да късате хартията, задната част на опаковката. Там мушнете някакво любовно послание написано от вас. (Няма как посланието ви да се изцапа, защото все пак шоколада е покрит и с целуфан.) Най-романтично е просто едно "Обичам те!" Но ако държите да напишете нещо повече, това няма да развали момента. След като сте сложили посланието, отново затваряте опаковката на шоколада. Ето че голяма част от изненадата е готова. Сега трябва просто "случайно" шоколада да се окаже в чантата или някъде на видно място в дома на "жертвата" Най-добре го правете през зимата защото вероятността шоколада да се разтопи е много по-малка.
  2. Взимате шоколада и го опаковате в хартия за подаръци. След това опакованият шоколад сложете в кутия. И кутията в по-голяма кутия. Така правите изненадата по-голяма и изнервяте човека до толкова че да няма търпение да види какво има за подарък.  Винаги може да измислите причина за подаръка, има най-различни романтични поводи, например защото обичате половинката си или за да я зарадвате. Все ще измислите причина да й подарите шоколад.
  3. Друга идея е да сложите шоколада в плик за писма. Не се чудете, знам че изглежда странно да сложиш шоколад в плик за писмо. Въпросът е половинката ви да го получи като такова. Ето и реализацията - оставяте надписания плик с шоколада пред вратата на любимия (любимата) и звъните на звънеца. Тук уловката е че трябва да бягате, за да не ви види, защото види ли ви, някак не е изненадата която трябва да се получи... Ако е зима може спокойно да пуснете шоколада в пощата, което е още по-ефектно...
Ако държите на шоколадови бонбони, трите идеи могат да се реализират и с тях.
ПС: И трите техники за подаряване на шоколад са с доказан романтичен ефект! :)


 
УСПЕХ!!!



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031