Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: romantics
Категория: Тя и той
Прочетен: 288649
Постинги: 63
Коментари: 163
Гласове: 579
Постинг
09.08.2009 22:40 - Романтични бижута...
Автор: romantics Категория: Други   
Прочетен: 5260 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 24.06.2014 18:33


Още една статия в помощ на силния пол. Факт е, че подаряването на бижута е една от най-разпространените идеи сред мъжете що се отнася до трудното избиране на подарък. А и всички жени обичат да получават бижута. Днешното разнообразие от бижута е много голямо. Подбирането на точното не е лесна работа. Не мога да изброя всички, но мога да ви споделя няколко от най-романтичните.

Като за начало, обмислете добре – дали ще искате нещо по-скъпо или по-евтино, защото цената има значение. Не се подвеждайте, за една истинска романтичка е важен жеста, а не цената. Става въпрос за вас и възможностите ви. Не всички могат да си позволят да купят нещо от истинско злато. Така че, премислете преди да купувате колко пари ще похарчите и дали ще си струва. Определете си долна и горна граница за цена. Това би ви улеснило много. След като сте си определили средно каква сума ще изхарчите, може да започнете да мислите над факта какво точно търсите.

Важно е да изберете нещо което приятелката ви би харесала. За това е важно да помислите над това дали верижката да е сребърна или златна, също така дали да е истинско сребро или злато, друг вариант е платината, а може и да вземете нещо по-обикновено с нормална кожена връзка. По-принцип е хубаво да се спрете на материала, който момичето ви обича, защото едни предпочитат да носят злато, други сребро, а трети не обичат да носят благородни метали. Така че, подберете внимателно.

Ето едни от най-романтичните видове бижута:

  • Бижута със сърца. Сърцето е символ на любов, привързаност и дълбоки чувства. Именно за това бижутата със сърца са едни от най-романтичните!
  • Висулка отварящо се сърце със снимка. Класика в жанра! Тези висулки никога не остаряват като идея. Също така не са трудни за намиране. Само трябва да сложите ваша обща снимка и да оставите емоциите на приятелката ви да се разбушуват щом разбере какво сте й приготвили. Може би мислите, че е изтъркано, но не е. Напротив, уникално е, има само един медальон отварящо се сърце с ваша снимка вътре и точно това прави подаръка романтичен.
  • Висулка разделящо се сърце. Още един класически романтичен подарък. Сладко нали? 
  • Бижута с букви. Буквичките още не са остарели. С тях можеш да изпишеш и покажеш на някого какво чувстваш към него.
  • Бижута Обичам те. Бижутата с надписи I love you изказват дълбоките любовни чувства към определен човек и се възприемат като много романтичен подарък. 
  • Бижута с инициали. Бижутата Обичам те са много разпространени и като цяло са романтични, но ако питате мен, препоръчвам ви да минете на нещо още по-романтично – подарете нещо с инициалите на вас и вашата половинка. Така пазите част от връзката си само за вас, отделно от външният свят. Запазвате цялостта на идеята „Аз и Ти” в едно специално бижу, което става реликва на връзката ви. 
  • Гравирани бижута. Най-уникалният вид! Гравюрата е специална и предназначена само за една единствена жена! Идеята за това е изкушаващо романтична. Гравираните плочи са доста известен вид бижута особено сред младите тийнейджъри. Гравирайте имената ви, послание към любимата, инициалите ви, важна дата или просто едно мило послание. Гравирането на верижка или пръстен е сред най-разпространените. 


Оставям ви да експериментирате в поднасянето! 

Надявам се че съм помогнала.

Успех!!!




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930