Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: romantics
Категория: Тя и той
Прочетен: 288798
Постинги: 63
Коментари: 163
Гласове: 579
Постинг
09.09.2009 19:06 - Жените трябва да са кокалести за да ги харесват...да бе да!!!
Автор: romantics Категория: Тя и той   
Прочетен: 3102 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 20.09.2009 19:14


Всички гледаме по списанията някакви кокалести красавици с напомпени цици и малки задници... Били секси! Ха! Разликата между сексапил и красота е от тук до небето! Познавам момичета които не са кожа и кости, не са надарени и пак са по-красиви от моделите! Повечето снимки в медиите се правят на фотошоп, спокойно момичета!!!

Ако си мислите че моделите са толкова перфектни, се лъжете. Елате да видите трите моделки от съседния ми клас...Тях като ги духнеш ще се счупат, имат си пъпки и циците им не стигат даже за сутиен чашка B! Вижте ги когато не са направили поза и пак си помислете дали са толкова перфектни...

Вярно е, че повечето мъже заглеждат слабичките надарени момичета, но това не значи че ги искат за сериозна връзка.
Даже повечето момчета които познавам харесват момичетата които си имат месо по тях. Цитирам: "Трябва да има какво да пипнеш! Да ти е мекичко. А не да се ръбиш на кости!" А ако ги попитам ако могат да изберат слабо, секси момиче с големи гърди и "перфектно" слабо тяло, или леко пълно момиче с малки гърди и задник, за сериозна връзка, 90% от тях ще изберат второто момиче под предслов: "Първата става за една нощ, сигурно са я минали много пъти, прекалено ще я заглеждат и вероятно ще кръшка, а втората няма да е г-ца самочувствие, и ще става за връзка и любов..."

Извод: За тези, които търят любов, няма значение външността...
а останалите са заблудени... ;)
image
ПС: този пост не е обида към слабите или моделите! не искам да кажа, че те не са красиви или секси...


Тагове:   Табу,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. musicfreak - когато има любов,
09.09.2009 19:17
външност няма! :)
цитирай
2. cefulesteven - Красотата е разнообразие. Честно ...
09.09.2009 19:17
Красотата е разнообразие. Честно от години ми е писнало от матрични образи на една и съща модна линия, която се опитва да се наложи, като единствен критерии за красиво. Много дълго съм работил между стотици корици на списания и вестници, това е било от всичките ми страни и от едно малко прозорче, като през телевизор гледах действителността: истинската, уникалната, естествената красота. През тези няколко години забелязвах как това от списанията, бавно се нанася върху действителните образи, как ги обзема, асимилира ги, става истинско, но заключва доста истина във формата.

Прави красотата лесна за разбиране, отговаряща на прости аритметични критерии. Така всеки каруцар, може да се чувства естет и да има претенции към такъв, без да има сърцето да понесе усещането за красиво.

Модата изработва модел за красота, удобен на нека го наречем "пролетариата" - не става въпрос за работническа класа, а за онази безлична маса, която поглъща и прави еднакво всичко на себе си.
цитирай
3. mitternacht - ....
10.09.2009 11:14
Приятеля е прав!Няма ясно определение за "красота"!Една жена може да е красива, независимо дали е женствена, налята и сочна (с хуубаво дупе, като прасковка.....) или пък е стегната и елегантна :))) Това няма значение :) Характера играе милион пъти по-важна роля :) Или личицето :) Абе... дълга и широка за обяснение.
цитирай
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930