Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: romantics
Категория: Тя и той
Прочетен: 288830
Постинги: 63
Коментари: 163
Гласове: 579
Постинг
20.12.2009 11:10 - Какво искат жените от една връзка?
Автор: romantics Категория: Тя и той   
Прочетен: 2084 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 25.06.2014 18:36


Това е доста често задаван от мъжете въпрос. Уж на жените все не им стига това което им давате и искат още и още... Еми как да им стига, като не им давате това от което действителлно имат нужда, ами само мрънкате че не разбирате жените!

Ето някои неща които искат жените:

ВНИМАНИЕ! Жените обичат вниманието. Грешка, обожават вниманието! Колкото повече внимание им обръщате, толкова по-добре ще се чувстват те с вас! Не може да се виждате по 3 пъти на седмица и да казвате, че обръщате достатъчно внимание... Вниманието никога не е достатъчно! Ако не можете да се виждате често, тогава пращайте писма /което за днешното технологично време е доста романтично/,пишете есемеси, обаждайте се колкото можете по-често само за да чуете гласа й или за да й кажете че я обичате, но най-важното е да отделите минимум 3 цели дни /от сетрин до вечер/ само и единствено за нея! Само двамата. Направете романтична вечеря, отидете на кино, отидете някъде където не сте били и смятате че ще й хареса, направете нещо романтично, обгърнете я с внимание и най-важното не вдигайте телефона когато звъни, този ден е само и единствено за нея!

Казвайте ОБИЧАМ ТЕ по-често! Жените обичат тези думи. Могат да ги слушат отново и отново и никога няма да им омръзне... Забелязала съм че мъжете не го казват често, защото си мислят че то е ясно или пък просто не намират за нужно. Дори да е ясно, няма да ви навреди да напомните нали? 

Подарете подаръци или цветя без повод! Това е доста романтичен жест и няма жена, която не би го оценила както подобава. Повече внимание обръщайте на сантименталните неща. Повярвайте ми, много е сладко да получиш цветя без да има някакъв повод. Но за съжаление някои мъже се правят на толкова мъже, че не подаряват нещо даже когато има повод за празнуване! Грешна тактика! Вместо да трупате плюсове във връзката, трупате минуси!

Ходете заедно на екскурзии! Само двамата би било много мило от ваша страна и определено ще трупате точки. Жените обичат разнообразието. Не може всеки ден едно и също, едно и също, защото тръпката се губи. Друго си е да отидете някъде на почивка само двамата. Дали на море или на балкан или някъде в друг град или в чужбина, няма наистина толкова значение, колкото че ще сте заедно...

Допирът е може би най-важният! Не може да се страхувате или да не искате да докоснете партньорката си. Какво правите с нея тогава?!? Прави ми лошо впечатление когато видя двойка да се разкарва из града и просто да си вървят един до друг. Аз може да знам че са заедно, но другите по улицата не могат дори да предположат. Толкова ли ви е срам че това е половинката ви, че не искате другите да разберат че сте двойка? Трябва да е точно обратното! Щом обичате тази жена, защо не го покажете пред света? А ако не я обичате, защо сте с нея? И после се оплаквате че половинката ви я свалят разни мъже. Разбира се, че ще я свалят! Тя изглежда свободна. Вие по никакъв начин не показвате, че тя е само ваша...




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930